O nama

Europa 92

S 35 monobrand i multibrand trgovina u RH i Sloveniji, Europa 92 je našem tržištu poznata kao vodeća tvrtka u svijetu jeansa i predstavlja sinonim za 'jeans kulturu'.

Najpoznatiji svjetski jeans brandovi poput Levi's, Lee, Wrangler, Mustang, LTB čine prepoznatljiv image naše tvrtke. 

U portfoliu tvrtke Europa 92, osim najvećih svjetskih jeans brandova nalaze se cijenjena imena modnog svijeta: Scotch & Soda, Maison Scotch, Broadway, Pioneer, Redskins, Traper, a poseban ponos poslovanja čini hrvatski dizajn pretočen u brand AD twenty

S preko 250 djelatnika u Hrvatskoj, Europa 92 ponosna je na sve jeans stručnjake koji svoje znanje prenose na kupce. Naši su djelatnici stručnjaci prvenstveno za jeans brandove, a svojim savjetima i podrškom uvijek rado pomažu te prenose 'jeans kulturu'.
Kao ključ uspješne suradnje s kupcima i za postojanost na tržištu vjerujemo kako je najbitnije za istaknuti trud koji ulažemo u svoje djelatnike te svakodnevno informiranje o novostima u svijetu jeansa.

Razumijevanje je osnova uspješne suradnje
Mi vjerujemo u važnost odnosa s našim kupcima te ulažemo mnogo truda u svoju stručnost i susretljivost, kako biste iz naših trgovina izlazili zadovoljni i s veseljem se uvijek iznova vraćali. Svaka Vaša primjedba, kritika ili pohvala pomoći će nam kako bismo Vas što bolje razumjeli i doprinijeli uspostavljanju što boljih odnosa