O nama

Europa 92 - O nama

Europa92 je Br. 1 multibrand maloprodajni lanac trgovina najvećih i najkvalitetnijih jeans brandova u svijetu. S 40 multibrand i monobrand poslovnica Europa92 nalazi se u svakom većem gradu u Hrvatskoj i Sloveniji, te donosi pomno odabranu selekciju jeans i modnih brendova.

Europa92 je puno više od samo modne trgovine — ona je mjesto gdje je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Vrhunskom uslugom naših Jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brendova želimo stvoriti jedinstveni osjećaj kupnje, zadovoljiti potrebe kupca, te olakšati odabir i kupnju jeansa.

Fokus i snaga tvrtke su naši Jeans Experti, te pomno odabrana ponuda jeans brendova kao što su: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, Salsa, Petrol i LTB ali i modnih brendova poput Scotch&Soda, Broadway, Pioneer i Redskins, te ponuda modnog brenda hrvatskog dizajna — AD Twenty.

MISIJA:

Misija europe92 je pružiti jedinstveno doživljaj kupnje vrhunskom uslugom I ponudom najkvalitetnijih jeans brandova. Naši Jeans Experti su maksimalno posvećeni zadovoljiti potrebe kupca, te olakšati odabir I kupnju jeansa.

VIZIJA:

Biti najpoželjnije mjesto za kupnju jeansa svim generacijama.

  • Besplatna Dostavaza narudžbe iznad 200kn
  • Brza Isporukaunutar 14 dana.
  • Jednostavna ZamjenaMoguća zamjena u bilo kojoj poslovnici Europe 92.