Levi's Tailor Shop turneja stigla je u Rijeku

Karizmatični Riječani dočekali su Levi's Tailor Shop 12.05.2018. godine u Tower Centru.  Sve traženiji modni dodatak ove sezone su unikatni predmeti, koji osim što izgledaju privlačno i svojim vlasnicima pružaju mogućnost da se okušaju u dizajniranju odjeće koja će u potpunosti biti prilagođena njihovom ukusu. Već dobro poznati izbor zakovica, bedževa i zakrpa, nadopunjavala je samo mašta posjetitelja.

img_6419 img_6548 img_6486 img_6423

Mlada Riječka modna blogerica, Anamarija Cuculić, jedva je dočekala priliku da svoj omiljeni model Levi's Trucker pretvori u jedinstveni komad koji će upotpuniti njezinu vrckastu osobnost. A cijelom događaju prisustvovao je i poznati riječki pjevač Marko Tolja, koji je dokazao da dobar glas prati i dobar stas. U njihovom prisustvu uživali su i drugi posjetitelji, koji su na uobičajene odjevne komade dodavali dašak vlastite osobnosti.

Rijeka je samo jedno od odredišta naše Levi's Tailor Shop turneje, a očekuje nas otvorenje drugog Tailor Shopa u Zagrebu koji će se smjestiti u Arena centru, te pružati posjetiteljima mogućnost da prilikom kupnje traper asortimana iskoriste ovu dodatnu i sve popularniju uslugu. Pratite nas i dalje na našim službenim Facebook i Instagram profilima, preko kojih ćemo objaviti našu iduću destinaciju i dalje nagrađivati najveće kreativce među vama!