Tvoj Jeans Expert

S ponosom predstavljamo najnoviju kampanju koja je izašla iz marketing laboratorija Europe 92, a koju ovih dana možete vidjeti i na malim ekranima:

Tko su Jeans Experti?

Jeans Experti su prodavači, djelatnici Europe 92 i svi oni koji kroz samo par minuta mogu odmah znati koji stil traperica voliš i koji fit traperica trebaš. Uz veliku ponudu različitih traper hlača i fitova ponekad je teško samostalno otkriti pravi model za sebe. Zbog toga Europa92 kao dio tima ima istinske Jeans Experte koji će ti u vrlo kratkom vremenu pomoći da pronađeš traperice koje ćeš zavoljeti.

Ne vjeruješ? Posjeti naša maloprodajna mjesta i otkrij.

Ako već znaš koji model traperica ti najbolje stoji, naruči ih putem naše web stranice.

Iz našeg asortimana izdvajamo sam vrh proizvođača traperica u svijetu jeansa: Levi's, Mustang, Lee, Wranger i LTB, a koji brand ćeš odabrati ostavljamo na tebi.

levis_logo Brand koji postoji od davne 1873. godine izumio je plave traperice kakve poznajemo danas i prvi je počeo koristiti zakovice kako bi ojačao hlače. Dugogodišnja tradicija garancija je i kvalitete. Levi's modele pogledaj klikom na logo.

 

mustang_logo Mustang je prvi prepoznao prednosti elastana, te je prvi od proizvođača trapera počeo koristit taj rastezljiv materijal kao dodatak pamuku. Svojim modelima osvojio je cijeli svijet, neka osvoji i tebe - pogledaj ponudu brenda Mustang klikom na logo.

 

 

lee_logo

Sa tradicijom starom preko 130 godina, ovaj proizvođač traperica pripada u sam vrh ponude. Lee je jedan od prvih brandova koji je u svoje traperice počeo ugrađivat patentne zatvarače (zip zatvaranje). Ponudu Lee traperica potraži klikom na logo.

 

 

wrangler_logoKvalitetu Wranglerica prepoznale su brojne američke ličnosti (Mick Jagger, Bob Marley, John Lennon itd.) koji su 70' - ih godina pokrenuli jeans revoluciju i stvorili novi mladenački look koji je popularan i dan danas. Ponudu Wranglerica pronađi klikom na logo.

 

ltb_logoJedan od mlađih proizvođača traperica oduvijek je vodio brigu da svaki novi proizvod zadovoljava trenutne modne trendove. Širok asortiman trapera zasigurno će zadovoljiti svaku osobu koja traži traperice po zadnjoj modi,