Levis is back in town

Sjećaš se zlatnog doba Levi's-a kada se shop nalazio u centru grada, odmah pored Gradske Kavane? Kad smo po traperice išli čak do Trsta jer je kultni 501® bio neizostavan artikl svakog ormara, i muškog i ženskog..? Uhvati li te nostalgija kad u ruke primiš svoj model kupljen 80-ih ili 90-ih?

Onda je ovo vijest koja će te oduševiti!

Levi's se vraća u grad! Da, dobro ste čuli, Levi's se vraća u centar grada. Od 08. srpnja ponovo možeš posjetiti najbolje mjesto u gradu za kupnju novih Levi's traperica koje će ti sigurno savršeno pristajati.

Tog već spomenutog datuma, na adresi Gundulićeva 7 (10 000 Zagreb), otvara se novouređena trgovina za sve ljubitelje mode i brand-a Levi''s. Na licu mjesta moći ćeš sresti i poznate hrvatske bloggere, okrijepiti se, a što je najbolje od svega, svi će imati priliku napraviti traperice baš po svojoj mjeri jer stiže prvi i jedini u Hrvatskoj – Tailor shop!

Tailor shop – prvi i jedini u Hrvatskoj – baš u Levi's-u

tailor-shop Koliko ste puta poželjeli na svoje traperice ili najdraže jeans komade aplicirati neki svoj vlastiti detalj? Jeste li pokušali sami odrezati hlače ili traper jaknu kako bi bila unikatna i posebna? Sad za to imate priliku, i to sasvim besplatno!

Na dan otvorenja tvoje buduće najdraže trgovine, po prvi puta u Hrvatskoj stiže i kutak za sve kreativce i one koji žele sasvim jedinstvene traperice, traper jaknu ili neki drugi traper komad odjeće. Aplikacija amblema, zakovica, rupica i mnogo drugih detalja nalazit će se na jednom mjestu, a za sve posjetitelje na dan otvorenja, ta će usluga biti besplatna.

Zato, trk na internet potražiti ideje što bi sve mogao/la poželjeti na svojim trapericama i već danas obilježi 08. srpnja u svom kalendaru kada ćeš na svojoj subotnjoj šetnji po zagrebačkoj špici svratiti u novu Levi's trgovinu.

tailor_shop_fw16_ugc3-1