Nova Wrangler Blue&Yellow kolekcija.

Ako voliš kontrastne boje, onda će te nova Wrangler Blue&Yellow kolekcija oduševiti.

Žutu boju vežemo uz radost, a plavu uz samopouzdanje, stoga ni ne čudi da upravo ove dvije boje dominiraju novom Wranglerovom kolekcijom. S početkom proljeća dolazi nam više sunca, duži dani i vrijeme kada zimske kapute zamjenjujemo prozračnim i lepršavim kombinacijama, koje nas asociraju da je ljeto sve bliže.

Upravo je to bila misao vodilja Blue&Yellow kolekcije, koja nas svojim vedrim i pomalo retro izgledom, vraća u bezbrižne 80. godine. Ova specijalna edicija predstavlja povratak korijenima i prepoznatljivosti koju je Wrangler gradio preko 70 godina. Jednostavna upotreba logotipa i upotreba boja koje su obilježile ovaj brend, uz korištenje suvremenih materijala i krojeva, stvorile su kolekciju koja će svakako privlačiti poglede. No čak, ako i niste ljubitelj jarkih boja, nedvojbeno je da ova kolekcija budi sentimentalnost i razigranost na prvi pogled.

Wrangler komadi za nju:

w405rv9uy w722cf9v2 wrangler_zene wrangler_zensko

 

Wrangler komadi za njega:

wrangler_hlace w4706v9uy wrangler_muz wrangler_ss18_by_products-45-1-480x600

Sigurni smo da su fashionistice već prepoznale čari ove kolekcije, a od sada istu možete pronaći i u trgovinama i web shopu Europa 92. Odvažite se biti drugačiji, jer ništa ne pristaje osunčanom tenu bolje od plave i žute.