Levi's Tailor Shop slavi jedinstvenost!

Jedan brend je toliko postao vezan uz traperice, da je gotovo sinonim za iste. Levi's je možda obilježio vašu mladost, možda još uvijek imate neki kultni model koji čuvate jer vas podsjeća na neke drage trenutke, ili ste pripadnik urbane scene i pratite najnovije trendove? Kojoj god skupini pripadali, Levi's Tailor Shop, slavi vašu jedinstvenost!

14.04. od 11-21 sati u ulici Ivana Gundulića 7 u Zagrebu uživajte u velikom izboru kultnih traper komada, zabavite se uz naš DJ program, podružite se s poznatim licima naše modne scene, te osmislite unikatni komad trapera koji će za vas izraditi naši tailor eksperti.

Svoje IT komade, osim posjetitelja, izrađivat će i poznata lica s naše modne/televizijske scene, a neki od potvrđenih gostiju su Kristina Šalinović, Olja Vori, Nevena Rendeli, Isabela Rakonić, Antonija Blaće i Indira Levak.

Levi's Levi's Tailor tailor3

Levi's prepoznaje vašu jedinstvenost i vjeruje u vašu kreativnost. Zakrpama, zakovicama, bedževima, poderotinama, tekstu ili slici na traperu dodajte svom novom komadu trapera dašak svoje osobnosti. Pozivamo Vas sve da nam se pridružite.

Personaliziraj, popravi, prilagodi. Živi Levi's.