PRIDRUŽITE NAM SE I POSTANITE DIO NAŠEG DINAMIČNOG TIMA!

 

Svjesni smo da uspjeh započinje s ljudima te otvaramo vrata svim pojedincima koji svoju strast i entuzijazam žele podijelit s nama. Ako voliš učiti i napredovati, posjeduješ izrazitu komunikativnost i elokventnost, odgovornost smatraš svojom velikom vrlinom, a strast za modom te pokreće – osoba si koju tražimo!

Ako si mlada, kreativna, fleksibilna osoba, spremna na intenzivnu radnu dinamiku, osiguravanje kvalitete u svakom njezinom obliku, konstantno usavršavanje i učenje, pozivamo te da nam pošalješ svoj životopis na europa@europa92.biz ili putem obrasca i postaneš dio našeg tima! 

5 razloga zašto se zaposliti u Europi 92. 

 Prisutni smo u cijeloj Hrvatskoj, a poslovnice imamo i u Sloveniji. Svoje znanje i volju za radom možete, osim u raznim područjima poslovanja, pokazati i u raznim gradovima Lijepe naše. 

  Timski rad je ono u što vjerujemo. Jeans je naša specijalnost, i tu smo bez sumnje najbolji na tržištu, a kako i dobar komad traperica ne čini samo jedan konac, tako i mi vjerujemo da smo zajedno jači. Naši timovi međusobno se podupiru, motiviraju i zajedno uče i napreduju.

 Znanje je ono što čovjeku nitko ne može oduzeti. Kako kaže poznati citat: ''Ono što čovjek nauči, voda ne može odnijeti niti vatra spaliti.'' Citat je to koji nas pokreće i svakodnevno nam pruža snagu da sve svoje djelatnike educiramo i usavršavamo u onome u čemu su  najbolji. 

Stabilnost i dugoročnost (napredovanje) potrebni su svima nama. Svojim djelatnicima, osiguravamo stabilno radno okruženje, a mogućnosti napredovanja pružaju se svima koji svojom ambicioznošću i radom pokažu da to žele. 

Individualno izgrađivanje i strast prema modi osobine su koje svaki djelatnik u Europi92 posjeduje. Iz sezone u sezonu na hrvatsko tržište donosimo najnovije modne trendove pa se svi modoljupci mogu zadovoljiti kroz razne procese od predstavljanja trendova na kolekcijama pa sve do prodaje istih tih komada.