Wrangler BODYBESPOKE

Novitet ove sezone u ženskoj kolekciji Wrangler jeans-a je BODYBESPOKE, tj. savršen fit krojen za svaku veličinu.

BODYBESPOKE ruši sva pravila gradiranja u konstrukciji na način da je svakoj veličini pristupano individualno zbog savršenog pristajanja. Naime u klasičnoj produkciji kao početni uzorak kreće se od ženskog modela koji nosi veličinu 28 i po njoj se dizajnira određeni model traperica (određuje se veličina džepova i njihova pozicija, visina stražnjeg šava itd ...) zatim se ti podaci ubacuju u specijalni kompjuterski program koji gradira taj model traperica u veće odnosno manje veličine tako da se svi detalji proporcionalno povećavaju tj. smanjuju - tu na scenu stupa BODYBESPOKE.

U suradnji sa Kalifornijskim sveučilištem Wrangler je razvio BODYBESPOKE. Za svaku pojedinu veličinu traperica imali su zasebno po jedan ženski model po kojoj su dizajnirali traperice tj. prilagođavali veličine džepova i njihove pozicije, dubinu stražnjeg šava itd. Drugim riječima BODYBESPOKE je individualan pristup svakoj veličini kao da je novi model, prilagodili su visinu yoke-a te veličinu i poziciju stražnjeg džepa svakoj veličini zasebno kako bi dobili nov i ženstveniji izgled.

BODYBESPOKE = custom-made product odnosno napravljeno po vašoj mjeri

picture2

Gornja slika prikazuje gradaciju yoke-a (stražnjeg šava), gradaciju stražnjeg džepa te gradaciju prednjeg džepa.

picture3

Modeli Wrangler jeansa iz BODYBESPOKE fitova odlično su prihvaćeni od kad su stigli na naše tržište, a komentari žena su izrazito pozitivni. Žene koje nose ovaj jeans kažu kako se napokon osjećaju ugodno u svojim trapericama, džepovi im više ne strše, a iznimno su zadovoljne  s načinom na koji svaki dio hlača sjeda na svoje mjesto.

Trenutno su u ponudi 4 modela BODYBESPOKE traperica:

high-rise-skinny1 straight1 bootcut1 high-rise-bootcut1
HIGH RISE SKINNY STRAIGHT BOOTCUT HIGH RISE BOOTCUT

--

USKORO dolaze nova 3 modela:

  • SUPER SKINNY
  • SKINNY
  • SLIM